EKONOMI-
ADMINISTRATÖR

Vi är sedan sju år verksamma i solenergibranschen, med både egna entreprenader och installationer till andra större aktörer, där vi stadigt har växt såväl omsättningsmässigt som med antal anställda. Då vi nu är inne i ett starkt expansivt skede söker vi förstärkning inom vår administration.

Det är en bransch med mycket utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer, där vi också ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

Till vår administrativa avdelning söker vi därför en ekonomiadministratör för att huvudsakligen ta hand om den löpande redovisningen.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som ekonomiadministratör har varierande uppgifter och innehåller allt från rutinarbete till mer kvalificerat arbete. Du kommer att sköta den löpande bokföringen, ta fram bokslut, ekonomiska underlag, rapporter och övriga uppgifter inom området för t ex administration kring fordon, utbildningar, inköp av kontorsmaterial etc.

VEM ÄR DU

Du har ekonomisk gymnasieutbildning med minst två års arbetslivserfarenhet med vana från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och Du behöver vara något av en expert på Excel samt kunna uttrycka Dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska. Som person är Du ordningsam och noggrann, serviceinriktad och flexibel. Att kunna samarbeta och bidra till ett bra resultat ser vi också som förutsättningar för tjänsten.

Omfattning:50 %
Arbetstid:Enligt överenskommelse
Övriga krav:B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag till jobb@svensktbyggmontage.se senast 2019-11-07.
Var noga med att skriva vilken tjänst det är du söker.