MONTÖR

Gillar Du sol, vackra utsikter och vidgade vyer? Då är det kanske Dig vi söker!

Vi är sedan sju år verksamma i solenergibranschen, med både egna entreprenader och installationer till andra större aktörer. Vi stadigt har växt såväl omsättningsmässigt som med antal anställda. Då vi nu är inne i ett starkt expansivt skede, även geografiskt, behöver vi förstärka vår montagesida med i första hand två montörer.

Det är en bransch med mycket utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer, där vi också ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

OM TJÄNSTEN

Solcellsmontage innebär varierande uppgifter, från ställningsbyggandet till driftsättning av anläggningen, kundkontakter m m. Vi arbetar i team vars storlek beror på anläggningens omfattning och komplexitet. Flertalet anläggningar innebär arbete på hög höjd.

VEM ÄR DU

Du har helst en bakgrund från byggsektorn, gärna med kompetens inom el, och med minst två års arbetslivserfarenhet. Vi lär ut det Du inte kan, så det viktigaste är att Du har ett intresse och engagemang för det Du gör och en vilja att lära Dig arbetet som solcellsmontör.

Du behöver vara ordningsam och noggrann och behärska svenska i tal och skrift, då våra projekt ställer krav på ett gott utförande och god dokumentation både för vår interna hantering och för redovisning till våra kunder.

Omfattning:100 %
Arbetstid:Kl 07.00 – 16.00
Krav:B-körkort
Övrigt meriterande är:Erfarenhet från solcellsmontage
Fallskydd
Ställning
Säkra Lyft
Heta Arbeten
Asbest

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag till jobb@svensktbyggmontage.se senast 2019-11-07.
Var noga med att skriva vilken tjänst det är du söker.