OM OSS

VILKA ÄR VI

Svenskt ByggMontage AB har sin bas i skånska Häljarp utanför Landskrona. Här har vi kontor, verkstad och lager och vår möteplats i verksamheten där hela södra Sverige är vår arbetsplats (vi arbetar gärna i mellersta och norra Sverige också…).

I företaget finns många års samlad kompetens och erfarenhet av bygg- och montageprojekt. Vi är ett väl sammansatt team av medarbetare och vårt samarbete med andra aktörer, när så behövs, gör att vi alltid kan erbjuda de lösningar och projekt som efterfrågas.
Det ger oss även möjligheterna att erbjuda våra tjänster oavsett kundens storlek: privatkunder, mindre och större fastighetsägare och byggentreprenörer, offentlig sektor med dess olika organisationer.


FOKUS PÅ SOLENERGI

Vårt huvudfokus har vi på solenergi och här samarbetar vi med flera leverantörer och ledande tillverkare av solcellsutrustning och kan därför alltid kan erbjuda det förmånligaste priset på varje specifik anläggning.

På byggsidan står vi till tjänst med kök- och badrumsrenoveringar och allt övrigt ROT-arbete. Även här finns samarbete med övriga aktörer som behövs för denna typ av projekt: VVS, el, plattsättning, badrumsbutik, mur- och betongarbete, anläggning m fl.

Inom nyproduktion arbetar vi med prefab-montage av stål och betong och kringliggande uppgifter i samband med detta.

SÄKERHET OCH KVALITET I FÖRSTA RUMMET

Vi sätter säkerhet och kvalitet i första rummet och därför utbildar vi oss kontinuerligt, både för kundens och vår egen skull – att leverera högsta kvalitet med högsta säkerhet är ett synsätt som vi lever efter.
Vi har alltid ambitionen att vara så informativa och tydliga som möjligt i vår dialog med kunden för att säkerställa att vi kan leva upp till ställda krav och förväntningar.

Vår kontinuerliga målsättning är att leverera arbete med högsta kvalitet och säkerhet – i rätt tid.

Vi gillar utmaningar – testa oss!

sun in hand