PROJEKT-
ADMINISTRATÖR

Vi är sedan sju år verksamma i solenergibranschen, med både egna entreprenader och installationer till andra större aktörer, där vi stadigt har växt såväl omsättningsmässigt som med antal anställda. Då vi nu är inne i ett starkt expansivt skede söker vi förstärkning inom vår administration.

Det är en bransch med mycket utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer, där vi också ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

Till vår administrativa avdelning söker vi därför en projektadministratör som ska bistå vår projektledare.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som projektadministratör är variationsrik och kan innehålla allt från rutinarbete till mer kvalificerat arbete. Du kommer t ex att arbeta med att förbereda, sammanställa och rapportera underlag, handha föranmälningar, inventera vårt lager och lägga upp projektunderlag i våra system samt övriga förekommande administrativa uppgifter inom området.

VEM ÄR DU

Du har en gymnasieutbildning i grunden och minst två års arbetslivserfarenhet med vana från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och kan uttrycka Dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Som person är Du ordningsam och noggrann, serviceinriktad och flexibel. Att kunna samarbeta och bidra till ett bra resultat ser vi också som förutsättningar för tjänsten. Det är meriterande om Du har någon form av projektutbildning.

Omfattning:100 %
Arbetstid:Kl 07.00 – 16.00
Övriga krav:B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag till jobb@svensktbyggmontage.se senast 2019-11-07.
Var noga med att skriva vilken tjänst det är du söker.