Vi bygger solkraftanläggning för BLACKWING Sweden AB

Svenskt Byggmontage AB har fått äran att samarbeta med Blackwing, ett innovativt företag som specialiserat sig på flygplansproduktion inom sportplanssegmentet. Den kommande installationen är en omfattande solkraftanläggning på Blackwings nybyggda produktionshall, vilken är belägen vid Enoch Thulins flygplats i Landskrona.

Projektet innebär installation av 522 solcellspaneler med en total installerad effekt på 216 kWp. Denna kraftfulla anläggning beräknas producera cirka 205 800 kWh per år, vilket kommer att bidra avsevärt till Blackwings energibehov. Denna satsning på förnybar energi är ett utmärkt exempel på hur industrin kan leda vägen mot en grönare framtid. Vi ser fram emot att påbörja detta projekt och bidra till Blackwings fortsatta framgång och hållbarhetsresa.

För mer information om våra projekt eller tjänster, kontakta oss på Svenskt Byggmontage AB. Vi finns här för att hjälpa er att ta steget mot en hållbar framtid!

Fördelar med solkraftanläggning

En solkraftanläggning erbjuder många fördelar. För det första är solkraft en miljövänlig energikälla som minskar beroendet av fossila bränslen och minskar koldioxidutsläppen. För det andra kan företag med egenproducerad solenergi förvänta sig betydande kostnadsbesparingar och ökad energieffektivitet. Slutligen stödjer installationen av solkraftanläggningar företagens hållbarhetsmål och deras ambition att bli mer miljövänliga och energieffektiva.

 

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss