Fakta

BRF Lyckliga gatan, häljarp

Jag hade under en tid varit nyfiken på vad solenergi kunde göra på energikostnaderna i vår lilla bostadsrättsförening. Vi tog upp det på ett månadsmöte och det visade sig att intresset var stort från alla så jag sökte upp några leverantörer och skickade ut en handfull offertförfrågningar.

Svenskt Byggmontage visade sitt engagemang och besökte mig redan två dagar efter deras samtal och jag fick offerten snabbt. Entreprenaden var lätt att förstå och de låg också bäst till i pris av de som hörde av sig med offert. Svenskt Byggmontage har verkligen imponerat på mig då de påbörjade arbetet 3 veckor innan utsatt datum och allt var klart efter 14 dagar.

5 stjärnor av 5 möjliga!

Göran Hedebris, ordförande

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.