Framtidens solcellstak är redan här!

S:t Eriks AB lanserar en helt ny takpanna med integrerad solpanel!
Nibra solcellspanna är en revolutionerade taknyhet – en vacker och hållbar lertegelpanna med integrerade solceller som gör att det äntligen är möjligt att ha solceller på taket utan att göra avkall på dess utseende.

Lika effektiv som marknadens bästa panel
Nibra är S:t Eriks lertegelpanna med integrerade solceller. I varje panna finns två solceller som tillsammans kan generera upp till 9 watt. Eftersom pannan har samma mått som en Nibra lertegelpanna behöver man bara lägga just så många pannor som behövs för önskad energiproduktion, sedan kan resten av taket läggas med vanliga Nibra lertegelpannor. 

Resultatet blir ett tak som ser ut som ett klassiskt tegeltak, men som är lika effektivt som de bästa solcellspanelerna på marknaden. Solcellspannan bygger på Nibra enkupig flacktegel som tillverkas i Tyskland. Solcellerna har utvecklats i Holland, där de också tillverkas och monteras.

Enkel installation
Varje solcellspanna har två stycken anslutningskablar med TÜV-godkända kontakter. När pannan läggs kopplas den ihop med intilliggande panna och nätet av solcellspannor kopplas sedan till en växelriktare.

Vill du få mer information om framtidens solpanel? Kontakta oss på Svenskt Byggmontage så berättar vi mer.

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.