INSTALLATIONS & SERVICEELEKTRIKER

Är du engagerad, noggrann och en bra arbetskamrat i teamet? Då är det kanske Dig vi söker!

Vi befinner oss i ett starkt expansivt skede inom solenergibranschen. Under 10 år har vi varit verksamma med projektering och installationer av såväl egna totalentreprenader som att vi är installatör och samarbetspartner med ett flertal stora aktörer i branschen såsom byggföretag, fastighetsförvaltare, kraft- och elbolag m.fl. Solenergibranschen växer och har mycket stora utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer. Vi ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

Om tjänsten

Du är en viktig nyckelperson som tillsammans med vår övriga personal ansvarar för att installera och driftsätta solenergianläggningar till våra kunder som kan vara villakunder, bostadsrättsföreningar, lantbrukare eller fastighetsägare. Arbetet är fritt, variationsrikt och innebär kontakter med kunder och samarbete i teamet vad gäller t.ex. dokumentation för intern och extern redovisning.

Vem är vi?

Vi erbjuder totalentreprenad och kompletta lösningar inom solenergi och takbyte. Vi är ett härligt sammansvetsat team med god stämning. Vägen till beslut är kort då ägaren arbetar i bolaget tillsammans med utbildade operativa platschefer och projektledare.
Hos oss blir du snabbt en i vårt roliga gäng och de flesta av våra medarbetare har jobbat hos oss i många år. Vi erbjuder utbildningar löpande och blev en av landets första certifierade solcellsmontörer som är ett nytt certifikat i branschen och har fått utmärkelsen Gasellföretag 2021 och 2022.

Vem är du?

Du är utbildad installationselektriker med ECY certifikat, minst förstaårsmontör. Det är meriterande om du har erfarenhet av inkoppling och driftsättning av solenergianläggningar och kompetens inom digital teknik och känner dig bekväm i appmiljöer i både iOS och Android. Erfarenhet av att arbeta i så väl nya som äldre elanläggningar då de solenergianläggningar vi installerar kan var i både nya och gamla fastigheter. Du är ordningsam och noggrann då våra projekt ställer krav på ett gott utförande och god dokumentation. 

Med egen ny servicebil, verktyg och snygga kläder ser vi till att du tillsammans med duktiga kollegor tar er an våra energiuppdrag som är allt från en enplansvilla till industrifastigheter. Vi bygger och installerar alla typer av system; allt från enkla 1-fas växelriktare till avancerad batteriteknik med Micro DC-nät och energiförflyttning mellan fastigheter. Du kommer garanterat att få arbeta med den senaste tekniken och med komponenter som ligger i framkant på marknaden.

Meriterande utbildningar utöver grundkompetens är:

  • A/AL behörighet
  • Liftutbildning
  • Heta arbeten

Övrig information

  • Omfattning:   Heltid, Tillsvidareanställning 
  • Arbetstid:       07.00 – 16.00 
  • Övriga krav:   B-körkort 
  • Område:         Skåne 
  • Sista ansökningsdag: Vi söker nu aktivt efter fler elektriker

Ansökan tas endast emot via email. Maila ditt CV, personligt brev och foto på jobb@svensktbyggmontage.se

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.