Erfaren solcellsmontör

Är du engagerad, noggrann och en bra arbetskamrat i teamet? Då är det kanske Dig vi söker!

Vi befinner oss i ett starkt expansivt skede inom solenergibranschen. Under 8 år har vi varit verksamma med projektering och installationer av såväl egna totalentreprenader som att vi är installatör och samarbetspartner med ett flertal stora aktörer i branschen såsom byggföretag, fastighetsförvaltare, kraft- och elbolag m.fl. Solenergibranschen växer och har mycket stora utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer. Vi ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

Om tjänsten

Du ingår i ett montageteam som monterar solcellsanläggningar till våra kunder som kan vara villakunder, bostadsrättsföreningar, lantbrukare eller fastighetsförvaltare. Arbetet är fritt, variationsrikt och innebär kontakter med kunder och samarbete i teamet vad gäller t.ex. dokumentation för intern och extern redovisning. Arbetet utförs på höga höjder så du kan inte vara höjdrädd.

Vem är du

Du har troligtvis gått bygg-och anläggnings programmet och har minst två års arbetslivserfarenhet från byggsektorn. Det är meriterande om du har kompetens inom el och om du har monterat solcellsanläggningar tidigare. Du är ordningsam och noggrann då våra projekt ställer krav på ett gott utförande och god dokumentation. Vi lär ut det du inte kan, så det viktigaste är att du har ett intresse och engagemang för det du gör och en vilja att lära dig arbetet som solcellsmontör. 

Med egen ny servicebil, nya verktyg och snygga kläder ser vi att du tillsammans med duktiga kollegor tar er an våra energiuppdrag som är allt från en enplansvilla till industrifastigheter. Vi bygger och installerar alla typer av system; allt från enkla 1-fas växelriktare till avancerad batteriteknik med Micro DC-nät och energiförflyttning mellan fastigheter. Du kommer garanterat att få arbeta med den senaste tekniken och med komponenter som ligger i framkant på marknaden.

Meriterande utbildningar utöver grundkompetens är:

  • Fallskydd
  • Ställning
  • Heta Arbeten
  • Asbest
  • Säkra Lyft

Övrig information

  • Omfattning:   Heltid, Tillsvidareanställning 
  • Arbetstid:       07.00 – 16.00 
  • Övriga krav:   B-körkort 
  • Område: Skåne & Halland 
  • Sista ansökningsdag: 1 november 2021

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sök via mejl till: Jobb@svensktbyggmontage.se

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.