Takentreprenad

Tak

Vi erbjuder en kostnadsfri kontroll av ert tak, tillsammans med er går vi igenom vilka förutsättningar som finns för just ditt tak. Med en gedigen erfarenhet och kunskap av olika typer av takentreprenader kan du känna dig trygg från offert till färdigt tak. Vi följer givetvis arbetsmiljöverkets krav. Att erbjuda en trygg arbetsmiljö för våra montörer och kunder är en självklarhet för oss.

Vi arbetar med följande typer av tak:

Papp
Plåt
Tegel
Betongpannor

Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll och offert till ditt tak!

Byggservice

När det gäller byggservice gör vi allt det som man förknippar ett byggföretag med och vi kan stå till tjänst med det allra mesta som efterfrågas och tar fram specifika lösningar där standard inte fungerar.

Kök- och badrumsrenoveringar

Övriga ROT-arbeten 

Inom byggservicedelen samarbetar vi med ett antal olika företag och verksamheter för att alltid kunna erbjuda bästa kompetens och erfarenhet för varje del i sådana projekt. 

Vi hjälper även här till med hela processen från offert och specifika lösningar, ritningar, val av material och ev utrustning till rivning, bortforsling och byggnation/montering. Givetvis sköter vi samordning och logistik med de övriga företag/aktörer som behövs för genomförandet av hela projektet.

Kontakta oss så pratar vi mer om ditt tak

Vill du veta mer?

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.