Installation av solceller på naturvilla

En Naturvilla har uppförts i området kring Skäralids nationalpark. Kundens önskemål med att kunna bli helt energioberoende och självförsörjande under delar av året gjorde att vi blev kontaktade av Naturvillan för rådgivning, ta fram en lösning samt utföra projektet.

Solenergianläggningen består av solpaneler som monterats i ramar där det i villans standardutförande finns fönsterglas. Solpaneler och dess inkoppling till växelriktaren är förberedd för batteridrift som vid strömavbrott ska ge strömförsörjning till utvalda förbrukare såsom belysning och kyl och frys.

Svenskt Byggmontage med 8 års erfarenhet av solenergi i olika former och med flera specialprojekt med batteridrift blev kontaktade av Naturvillan för detta projekt och framtida samarbete.

Vill du få mer information om detta projekt? Kontakta oss så berättar vi mer.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss