Ett vackert tak gör skillnad för helhetsintrycket på er fastighet. Vi erbjuder totalentreprenad och tar alltid helhetsansvar.

Med en gedigen erfarenhet och kunskap av olika typer av takentreprenader kan du känna dig trygg när du väljer oss som leverantör. Vi arbetar med helhetsentreprenad och hjälper våra kunder att ta fram bästa lösningen utifrån era önskemål. Vi presenterar en tydlig offert och sköter sedan allt hela vägen från offert till färdigt tak.

Låt våra takspecialister titta på er fastighet, kostnadsfritt såklart!

Vi erbjuder en kostnadsfri kontroll av ert tak, tillsammans med er går vi igenom vilka förutsättningar som finns för just ditt tak.
Vi följer givetvis arbetsmiljöverkets krav och att erbjuda en trygg arbetsmiljö för våra montörer och kunder är en självklarhet för oss.
Kontakta oss så bokar vi en tid för besök.

Kan det vara skillnad på tak och tak?

Det är väldigt stor skillnad på takentreprenader. Utseende och helhetsintryck är det man ser nerifrån men hantverket, materialval och garantier är det som gör att du som kund kan känna dig trygg i många år. 
Vi är utvald leverantör av våra samarbetspartners S:t Eriks och T-Emballage och har utbildade och certifierade montörer.

Vad kostar det att byta taket på er fastighet?

Svaret på detta är inte helt lätt och det är såklart många aspekter som behöver tas i beaktning för att kunna uppskatta ett pris. Det beror på storlek på taket, typ av tak, takvinklar, kupor osv.
För att kunna ge en korrekt prisbild för just er fastighet så är det bästa att kontakta oss för en kostnadsfritt besök och offert.

Titta gärna på våra referenser

Vi erbjuder byte av tak på alla typer av hus och fastigheter och med lösningar som lertegelpannor, betongpannor, plåt och papp.

Referensprojekt - Takentreprenad

Solceller installerat på en villa i Klågerup

Villa – Klågerup

Min granne hade installerat solenergi och jag blev intresserad och kontaktade samma leverantör som de använt. I samband med Svenskt...

Läs mer
En villa i Bjärred med nytt tak och solceller

Villa – Bjärred

Intresset för solenergi har funnits en tid och i samband med min offertförfrågan vände jag mig till både små och...

Läs mer

Referensprojekt - Villa

Referensprojekt för solceller, villa i Häljarp

Villa – Häljarp

Er personal har gjort ett riktigt bra jobb, dessutom är de trevliga. Jag blev positivt överraskad när jag såg att...

Läs mer
Solceller på villa i kävlinge

Villa – Löddeköpinge

Jag tog in tre offerter där jag tyckte Svenskt Byggmontage hade bäst lösning för oss och dessutom låg 10% billigare...

Läs mer

När ni ska byta ert tak är det smart att även investera i en solcellsanläggning. Vi hjälper er med helheten och har erbjudit denna kombination i 5 år.

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.