Ta del av några av våra spännande projekt.

Tillsammans med våra kunder skapar vi bestående och hållbara lösningar. Med en lång erfarenhet och bred kunskap inom solenergilösningar, takentreprenader och byggmontage är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig med nästa projekt. Nedanför har vi samlat ett par av de projekt vi arbetat med genom åren.

Bostadsrättsförening

Solenergi på bostadsrätter är en bra investering för föreningen och de boende. Vi har installerat över 50 anläggningar i olika omfattning.
Lantbruk
Lantbruksfastigheter har ofta stora tak där det är möjligt att installera stora solcellsanläggningar som blir väldigt lönsamma, vi har installerat över 150 anläggningar de sista fem åren.
Solenergi & Takentreprenad
Kombinationen med att byta tak och att installera solceller i samma entreprenad är ett vinnande koncept. Vi är en av få i Sverige som utför detta med egen organisation och i samma projekt.
Villa
Med ett stegrande elpris och större intresse för att bli klimatsmart ser vi ett väldigt stort intresset för solenergi på villor. Vi har installerat över 1 000 solcellsanläggningar på villor, här kan du läsa mer om några av dem.
företagsfastighet
Säkrar elförsörjningen och ger billigare driftskostnader utan överraskningar när priserna stiger.
Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss