Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss

Projektör och teknisk designer

Med större efterfrågan från marknaden med energiomställning till solenergi förstärker vi projektavdelningen med en ny projektör. Som masterutbildad hållbarhetsspecialist inom energi- och miljöeffektivisering av byggnader blir Tarik bolagets specialist inom energiomställning.

Läs mer »

Vi blev Gasellföretag 2022

Svenskt Byggmontage AB har återigen blivit utsedd till Gasellföretag, en utmärkelse som hyllar Sveriges mest framgångsrika tillväxtbolag.
Utmärkelsen kan endast Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag stoltsera med och väldigt få alla svenska företag lyckas uppnå kriterierna.

Läs mer »

Vi förstärker organisationen

Vi säkerhetsställer vår position på marknaden och kvalitetssäkrar våra projekt ytterligare med att investera i ett logistiksystem och med en ny erfaren medarbetare. Lars-Åke är ny i rollen som lager- och logistikansvarig och har lång erfarenhet av processerna kring detta.

Läs mer »

Partner till MFF´s fotbollsakademi

Malmö FF:s fotbolls- och idrottsakademier formar individer både på och utanför planen. Idag finns MFF´s fotbollsakademier på 17 olika skolor runtom i Skåne.
Svenskt Byggmontage stöttar akademin i Landskrona.

Läs mer »

Positiva ändringar i ellagen 1 juli

Den 1 juli träder ändringar i ellagen i kraft.
Bland ändringarna finns paragrafer för att gynna flexibilitetstjänster och mikroproducenter. Här listar vi de för solbranschen viktigaste förändringarna.

Läs mer »

Takentreprenad i Svedala till Bravur Fastighet

Svenskt Byggmontage valdes som totalentreprenör för takentreprenaden av Bravurs fastighet i Svedala. I nära samarbete med kund togs rätt förutsättningar fram för att modernisera och försköna taket. Kundens förväntningar var att skapa samma utseende och stil på fastigheten som när den uppfördes i mitten på 1900-talet.

Läs mer »

Takbyte och Solenergi på TePe Munhygien

Svenskt Byggmontage utförde en totalentreprenad med omläggning av
ca 1 000 m2 tätskikt, plåtarbete och installation av solenergi på TePe Mun-hygiens fastighet. Det fina samarbetet med beställare och hyresgäst gjorde att den dagliga verksamheten i lokalerna fick minimal påverkan av entreprenaden.

Läs mer »

Vi blev Gasellföretag 2021

Svenskt Byggmontage AB har blivit utsedda till Gasellbolag, en utmärkelse som hyllar Sveriges mest framgångsrika tillväxtbolag.
Utmärkelsen Gasellföretag kan endast Sveriges mest framgångsrika..

Läs mer »

Vill du veta mer?

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.