Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss

Takentreprenad i Svedala till Bravur Fastighet

Svenskt Byggmontage valdes som totalentreprenör för takentreprenaden av Bravurs fastighet i Svedala. I nära samarbete med kund togs rätt förutsättningar fram för att modernisera och försköna taket. Kundens förväntningar var att skapa samma utseende och stil på fastigheten som när den uppfördes i mitten på 1900-talet.

Läs mer »

Takbyte och Solenergi på TePe Munhygien

Svenskt Byggmontage utförde en totalentreprenad med omläggning av
ca 1 000 m2 tätskikt, plåtarbete och installation av solenergi på TePe Mun-hygiens fastighet. Det fina samarbetet med beställare och hyresgäst gjorde att den dagliga verksamheten i lokalerna fick minimal påverkan av entreprenaden.

Läs mer »

Vi förstärker säljorganisationen

Vi hälsar Mikael Regnander varmt välkommen till Svenskt Byggmontage.
Mikael förstärker vårt säljteam och kommer primärt bearbeta och utveckla samarbetet med våra avtals- och business-2-businesskunder i Skåne och Halland.

Läs mer »

Vi blev Gasellföretag 2021

Svenskt Byggmontage AB har blivit utsedda till Gasellbolag, en utmärkelse som hyllar Sveriges mest framgångsrika tillväxtbolag.
Utmärkelsen Gasellföretag kan endast Sveriges mest framgångsrika..

Läs mer »

Vi är en av de första att vara certifierade

Solcellsbranschen är en snabbt växande bransch där kvaliteten på mindre installationer varierar. Som ett led i Svensk Solenergis arbete för hög kvalitet i branschen är vi en av de första företagen som certifierar personalen.

Läs mer »
Grön teknik solceller

Grön teknik

Grön teknik heter det nya begreppet där du som privatperson kan få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från…

Läs mer »

Vill du veta mer?

Denna hemsidan använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.