Spara solenergi till framtida behov.

Lagra energin från solcellerna i vår batterilösning och förbruka den när behovet är som störst.

Lagra din el.

Tanka ner solen i vår lösning för energilagring och förbruka den när den behövs som bäst. Med hjälp av batteri kan du använda lagrad el när priserna är dyrare, eller kapa effekttoppar vid exempelvis matlagning. Elförsörjningen blir också tryggare om elnätet skulle falla bort. Våra experter hjälper till att ta fram en lösning som passar just era behov. Vi kan även erbjuda stödtjänster för ellagring genom att sälja frekvens och hjälpa till att tjäna pengar på er utrustning.

Ökad egenanvändning av solenergi

Undvik höga elpriser

Säkerställ reservkraft vid strömavbrott

Möjlighet att koppla upp batteriet till stödtjänster

Säkerhet

Boxarna är byggda med den säkraste batteritekniken som finns vilket gör Emaldo Power Core till ett säkert alternativ för hela familjen. Genom utformningen av boxarna undviks öppna ledningar och heta ventiler. Detta gör Emaldo Power Core säker för både barn och djur att vistas runt.

Återvinningsbara

Batterierna är 100% återvinningsbara vilket gör det möjligt att återaktivera battericellerna efter flera års användning. Genom att återanvända batterier minskas koldioxidavtrycket och påverkan på vår gemensamma miljö.

Maximal nytta

Emaldo Power Core hjälper dig att maximera nyttan av den solenergi som genereras och lagras från solcellerna. Det integreras smidigt med befintliga eller nya solpaneler och den inbyggda 3 MPPT-växelriktaren gör att paneler kan vara installerade på flera ställen på fastigheten.

Ett smart val

Att investera i Emaldo Power Core är ett smart val för hushållet samtidigt som det har en positiv inverkan på miljön. Systemet lagar effektivt solenergi i avancerad batteriteknik och gör det lättillgängligt för när det behövs som mest. Med Emaldo Power Core kan ni njuta av en grönare, renare och mer tillförlitlig energiupplevelse.

Våra experter skräddarsyr en lösning som passar era specifika behov.

Allt börjar här!

Lagra energin från solcellerna i vår batterilösning och förbruka den när behovet är som störst. Kontakta oss via formuläret direkt så återkopplar vi så snart vi kan.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss