Vi blev Gasellföretag 2021

Svenskt Byggmontage AB har blivit utnämnd till Gasellföretag 2021, en utmärkelse som hyllar Sveriges mest framgångsrika tillväxtbolag.

Utmärkelsen Gasellföretag kan endast Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag stoltsera med och färre än en procent av alla svenska företag lyckas uppnå kriterierna för att bli Gasellföretag. Bara att få utmärkelsen och att vi är ett av endast 600 företag i år är fantastiskt och en mycket stor bedrift.

“Jag är oerhört stolt över att vi som bolag har blivit utsedda till Gasellföretag! Vi kämpar hårt med vår tillväxt och det är en fantastisk känsla att konstatera att vi utvecklas, tar marknadsandelar och att vi är på god väg till ett av våra mål, som är en omsättning på 100 miljoner. Jag anser att detta är ett bevis på att vi gör rätt och jag ser med glädje på vad vi åstadkommit – vi är verkligen ett bra team som varje dag tillsammans levererar och bidrar till en bättre miljö och hållbar framtid”

– Robin Nilsson, VD Svenskt Byggmontage AB

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss