Takbyte och solenergi på Tepe Munhygien

För några år sedan investerades det i Malmös största solcellsanläggning. Nu har byggnaden bredvid också försetts med solceller.

Johan Ewald, Fastighetschef på TePe:

Solenergianläggningen vi investerade i 2018 har gett rekordstor elproduktion och den försörjer hela vår produktion med hållbar energi. Nu har vi investerat ytterligare i en 80 kW anläggning på fastigheten bredvid vår produktionsanläggning där vår hyresgäst USWE Sports får ta del av vår förnybara energi.

USWE Sports är ett svenskt varumärke och en av världens främsta på tillverkning av ryggsäckar för äventyr och sport.

Svenskt Byggmontage utförde totalentreprenaden med omläggning av ca 1 000 m2 tätskikt, plåtarbete och installation av solenergi. Det fina samarbetet med beställare och hyresgäst gjorde att den dagliga verksamheten i lokalerna fick minimal påverkan av entreprenaden.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss