Solcellsmontörer med erfarenhet

Är du engagerad, noggrann och en bra arbetskamrat i teamet? Då är det kanske Dig vi söker!

Vi befinner oss i ett starkt expansivt skede inom solenergibranschen. Under 10 år har vi varit verksamma med projektering och installationer av såväl egna totalentreprenader som att vi är installatör och samarbetspartner med ett flertal stora aktörer i branschen såsom byggföretag, fastighetsförvaltare, kraft- och elbolag m.fl. Solenergibranschen växer och har mycket stora utvecklingsmöjligheter både för organisationer och enskilda individer. Vi ser oss som en länk i kedjan till en förbättrad miljö inför framtiden.

Om tjänsten

Du ingår i ett montageteam som monterar solcellsanläggningar till våra kunder som kan vara villakunder, bostadsrättsföreningar, lantbrukare eller fastighetsägare. Arbetet är fritt, variationsrikt och innebär kontakter med kunder och samarbete i teamet vad gäller t.ex. dokumentation för intern och extern redovisning. Arbetet utförs på höga höjder så du kan inte vara höjdrädd.

Vem är vi?

Vi erbjuder totalentreprenad och kompletta lösningar inom solenergi och takbyte. Vi är ett härligt sammansvetsat team med god stämning. Vägen till beslut är kort då ägaren arbetar i bolaget tillsammans med utbildade operativa platschefer och projektledare.
Hos blir man snabbt en i vårt roliga gäng och de flesta av våra medarbetare har jobbat hos oss i många år. Vi erbjuder utbildningar löpande och blev en av landets första certifierade solcellsmontörer som är ett nytt certifikat i branschen och har fått utmärkelsen Gasellföretag 2021 och 2022.

Vem är du?

Du har troligtvis gått bygg-och anläggnings programmet och har minst två års arbetslivserfarenhet från solcellsbranschen. Det är meriterande om du har kompetens inom el och om du har mer än 5 års erfarenhet av att ha monterat solcellsanläggningar tidigare. Du är ordningsam och noggrann då våra projekt ställer krav på ett gott utförande och god dokumentation.

Med egen ny servicebil, nya verktyg och snygga kläder ser vi att du tillsammans med duktiga kollegor tar er an våra energiuppdrag som är allt från en enplansvilla till industrifastigheter. Vi bygger och installerar alla typer av system; allt från enkla 1-fas växelriktare till avancerad batteriteknik med Micro DC-nät och energiförflyttning mellan fastigheter. Du kommer garanterat att få arbeta med den senaste tekniken och med komponenter som ligger i framkant på marknaden.

Utbildningskrav:

Fallskydd
Ställning
Heta Arbeten
Säkra Lyft
Övrig information

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00 – 16.00
Övriga krav: B-körkort
Område: Skåne & Halland

Sista ansökningsdag: Vi söker just nu aktivt efter erfarna solcellsmontörer

Ansökan tas endast emot via e-mail. Skicka ditt CV, personligt brev och foto på jobb@svensktbyggmontage.se

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss