Vill du bli solcellsmontör?

Vi söker nu nya medarbetare till vår solenergiavdelning där vi har stort behov av Solcellsmontörer.

Är du händig, utbildad inom eller har bakgrund från byggbranschen eller liknande? Viktigt är att du är gediget intresserad och engagerad samt har verktygsvana och uppskattar fysiskt arbete på höjd. Vi utbildar dig i vår interna Solskola som består av både teori och praktik men mestadels sker utbildningen ute på installationer och montage av solcellslösningar i västra Skåne med omnejd.

Vi befinner oss i ett starkt expansivt skede inom solenergibranschen. Under 10 år har vi varit verksamma med projektering och installationer av såväl egna totalentreprenader som att vi är installatör och samarbetspartner med ett flertal stora aktörer i branschen såsom byggföretag, fastighetsförvaltare, kraft- och elbolag m.fl.

Om tjänsten

Under din utbildning ingår i ett montageteam som monterar solcellsanläggningar till våra kunder som kan vara villakunder, bostadsrättsföreningar, lantbrukare eller fastighetsägare. Arbetet utförs på höga höjder så du kan inte vara höjdrädd.

Vem är vi?

Vi erbjuder totalentreprenad och kompletta lösningar inom solenergi och takbyte. Vi är ett härligt sammansvetsat team med god stämning. Vägen till beslut är kort då ägaren arbetar i bolaget tillsammans med utbildade operativa platschefer och projektledare.
Hos blir man snabbt en i vårt roliga gäng och de flesta av våra medarbetare har jobbat hos oss i många år. Vi erbjuder utbildningar löpande och blev en av landets första certifierade solcellsmontörer som är ett nytt certifikat i branschen och har fått utmärkelsen Gasellföretag 2021 och 2022.

Vem är du?

Du är du händig, utbildad inom eller har bakgrund från byggbranschen eller liknande. Viktigt är att du är gediget intresserad och engagerad samt har verktygsvana och uppskattar fysiskt arbete på höjd. Du är ordningsam och noggrann då våra projekt ställer krav på ett gott utförande och god dokumentation.

Övrig information

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00 – 16.00
Övriga krav: B-körkort
Område: Skåne & Halland

Sista ansökningsdag: Vi söker just nu aktivt efter nya medarbetare som vill utbilda sig till solcellsmontör.

Ansökan tas endast emot via e-mail. Skicka ditt CV, personligt brev och foto på jobb@svensktbyggmontage.se

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss