Cloover – ny samarbetspartner för smarta finansieringsalternativ

Svenskt Byggmontage kan nu med glädje meddela ett inlett samarbete med Cloover för att kunna erbjuda våra kunder ett bredare utbud av finansieringsalternativ för förnybar energi i hemmet. Genom detta samarbete strävar vi efter att ge våra kunder ännu fler möjligheter att finansiera investeringar i förnybar energi.

I samarbete med Cloover erbjuder vi flexibla och kostnadseffektiva finansieringsalternativ för förnybar teknik. Som kund hos Svenskt Byggmontage har du nu möjlighet att välja mellan olika alternativ, såsom avbetalning, lån och faktura, vilket möjliggör skräddarsydda betalningslösningar anpassade efter era individuella behov och ekonomiska förutsättningar.

Cloovers övergripande mål är att ge alla hushåll tillgång till prisvärd och pålitlig förnybar energi. Slutkunder betalar Cloover genom sina energibesparingar. Cloover erbjuder full finansiering, riskhantering och kundservice genom en digital och integrerad produkt.

Tillsammans vill vi göra förnybar energi tillgänglig för alla och samtidigt underlätta för våra kunder att göra miljövänliga val utan ekonomisk kompromiss.

”Jag är glad över att vi har landat ett spännande partnerskap med Cloover. Jag ser det som en riktigt bra möjliggörare för våra privatkunder att sömlöst finansiera sin gröna omställning. Grattis till Tony Kirmo och Cloover för en fin tjänst vi får ta del av.” säger Robin Nilsson, VD & Ägare, Svenskt Byggmontage.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss