Upptäck framtidens energilösning med Emaldo Power Core!

Svenskt Byggmontage erbjuder nu ett smart energilagringssystem. Låt oss presentera Emaldo Power Core – ett smart energisystem med allt-i-ett hybridsystem med inbyggd laddare för elbil och kraftreserver dygnet runt. Med Energenie® AI-motor inbyggd i kärnan har detta energilagringsystem förmågan att hålla koll på lokala elpriser, väderförhållanden och användningsmönster för automatiserad besparing och minskat koldioxidavtryck.

Ett smart val.

Investera i Emaldo Power Core för att göra ert hushåll smartare och mer miljövänligt. Med avancerad batteriteknik lagrar systemet effektivt solenergi, vilket ger tillgång till renare och tillförlitlig energi när du behöver det som mest.

Våra experter står redo att skräddarsy en lösning som passar dina unika behov. Gör ditt hem grönt, renare och energieffektivare med Emaldo Power Core.

Läs mer om smart energilagring här.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss