Svenskt Byggmontage signerar avtal med Burlövs Bostäder!

Vi är glada över att dela med oss av en spännande nyhet – Svenskt Byggmontage har framgångsrikt signerat ett avtal med Burlövs Bostäder! Vi har fått uppdraget att leverera och installera två solenergianläggning med en kapacitet på 183 kilowatt peak (kWp) på två fastigheter i Arlöv. Projektet upphandlades genom LOU (Lagen om Offentlig Upphandling), och i den processen utsågs vi på Svenskt Byggmontage som den vinnande anbudslämnaren.

Robin Nilsson, VD och ägare av Svenskt Byggmontage poängterar att detta projekt stärker Svenskt Byggmontage ställning som en pålitlig och kompetent aktör inom solenergisektorn och markerar ett fortsatt engagemang för att främja hållbar och energieffektiva lösningar. ”Vi ser fram emot att bidra till en mer hållbar framtid tillsammans med Burlövs Bostäder!” avslutar Robin Nilsson.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss