Svenskt Byggmontage installerar solcellsanläggningar på 12 fastigheter i Landskrona kommun

Svenskt Byggmontage är glada över att ha ingått ett större avtal på hemmaplan. Vi kommer att installera solcellsanläggningar på 12 fastigheter i Landskrona kommun. Dessa installationer markerar ytterligare ett steg in i framtidens hållbara samhälle där Svenskt Byggmontage spelar en stor roll!

Om beställaren:

Landskronahem är en stor aktör på hyresmarknaden i Landskrona kommun med hyreslägenheter i 12 olika områden spridda över ett stort geografiskt område.
Med hyresgästerna i fokus och lokal förankring ser vi på Svenskt Byggmontage Landskronahem som en given partner i framtidens energifråga.

Fastigheter och specifikationer

På Landskronahems huvudkontor kommer en solcellsanläggning installeras med en installerad effekt på 73 kWp. Denna anläggning förväntas ha en årsproduktion på ca 70 000 kWh, vilket kommer att bidra avsevärt till fastighetens energiförsörjning och minska dess koldioxidavtryck.

I avtalet ingår även 11st fastigheter i Glumslöv som skall förses med solceller, dessa har en fördelad kapacitet på 156 kWp. Detta kommer inte bara att sänka energikostnaderna för fastigheterna, utan även främja en mer hållbar livsstil för de boende.

Svenskt Byggmontage är glada över att aktivt kunna bidra till denna utveckling och ser fram emot att leverera dessa fina projekt som kommer att ge långsiktiga fördelar för både miljön och de lokala samhällena.

För mer information om våra projekt eller tjänster, kontakta oss på Svenskt Byggmontage. Vi finns här för att hjälpa er att ta steget mot en hållbar framtid!

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss