Smartare elavtal med Greenely.

Med Greenely får ni tillgång till ett timprisavtal som låter er dra nytta av elpriserna när de är som lägst. Få full kontroll över er energianvändning!

Vad är Greenely?

Greenely erbjuder ett smart elavtal med en tillhörande energiapp som ger er full kontroll över er elförbrukning. Genom att välja Greenely får ni 100% fossilfri el och tillgång till ett flexibelt timprisavtal och betalar för den el som används varje timme. Det ger er möjligheten att optimera er elförbrukning och dra nytta av elpriserna när de är som lägst, vilket sänker era energikostnader.

Det digitala elavtalet i en smart app.

Timbaserat elprisavtal
Betalar bara för den el ni använder varje timme, vilket gör att ni kan anpassa förbrukningen när elpriserna är lägre.
Smart styrning
Koppla upp hushållets energiförbrukare, som elbilsladdare, solceller och värmesystem, och låt Greenely automatiskt optimera användningen till de mest prisvärda tidpunkterna.
Full kontroll över er elförbrukning

Med Greenelys app får ni en detaljerad översikt över er energidata och hur ni kan optimera användningen för att sänka kostnaderna och minska klimatpåverkan.

Smidig växling av elavtal

Greenely hanterar övergången från ert nuvarande elavtal och ser till att ni får ett smidigt byte till deras smarta timprisavtal utan krångel.

Hur fungerar balanstjänster?

I samarbete med Greenely erbjuder Svenskt Byggmontage möjligheten att delta i Svenska Kraftnäts balanstjänster. Frekvensreglering, även kallat balanstjänster, är en kritisk del av att hålla det svenska elnätet stabilt. När det uppstår en obalans mellan elproduktion och förbrukning kan era anslutna enheter som elbilar, laddboxar och energilager (batterier) hjälpa till att återställa balansen genom att anpassa sin elförbrukning.

Koppla samman Greenely & Pixii 

Genom att koppla ert Pixii-batteri till Greenely-appen får ni möjlighet att både spara och tjäna pengar. Greenely optimerar batteriets användning och integrerar det i sitt virtuella kraftverk. När ert batteri används för att balansera elnätet vid behov, får ni ersättning från Svenska Kraftnät, som delas ut baserat på batteriets kapacitet. Genom att ansluta till Greenely får ni inte bara en tydlig översikt över batteriets prestanda utan även möjlighet att betala elfakturan med ersättning från Svenska Kraftnät.
Aktuellt erbjudande!
Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande i samarbete med Greenely. Om ni signar upp via denna länk bjuder vi på 12 månader utan månadsavgift. Ta chansen att sänka era elkostnader och optimera er elförbrukning med hjälp av Greenelys smarta energiapp. 
Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss