Nu erbjuda vi smarta energilösningar till våra kunder!

Svenskt Byggmontage är glada att presentera vårt senaste samarbete med Greenely och Pixii Home. Detta samarbete gör det möjligt att erbjuda våra kunder marknadens mest innovativa och smarta energilösningar. Tillsammans med Greenely och Pixii kan vi nu erbjuda er en helt ny nivå av kontroll över er energiförbrukning och samtidigt sänka elkostnaderna rejält.

Vad är Greenely och Pixii Home?

Genom Greenelys smarta energiapp kan ni få full kontroll över er elanvändning och spara pengar varje månad. Appen erbjuder ett timbaserat elprisavtal, där ni betalar det elpris som gäller för den specifika timmen då elen förbrukas. Med hjälp av Greenelys teknik kan ni optimera ert hem, använda elen när den är som billigast och på så sätt spara flera tusen kronor per år!

Som en del av samarbetet erbjuder vi också Pixii Home, ett smart batterisystem anpassat för nordiska klimat. Detta batteri hjälper er att lagra el när priserna är låga och använda den när priserna är högre. Genom att koppla ihop Pixii-batteriet med Greenely-appen kan ni inte bara spara pengar utan även bidra till ett hållbart elnät och få ersättning genom Svenska Kraftnäts nätbalansering.

Varför välja Greenely och Pixii genom Svenskt Byggmontage?

100% fossilfri el: Använd förnybar el och minska er klimatpåverkan.

Timprisavtal: Betala bara för elen ni använder vid varje specifik timme och få 100% kontroll över förbrukningen.

Smart styrning: Anslut enheter som elbil, laddbox och solpaneler till Greenely för automatiserad energistyrning.

Pixii Home batterilösning: Lagra el och använd den när den behövs som mest – perfekt för både de med och utan solceller!

Tjäna pengar på elförbrukningen: Genom Pixii och Greenely kan ni tjäna pengar genom att hjälpa till att balansera Sveriges elnät.

Installatör med lång erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet av sol och energilösningar vet vi vad som krävs för att det ska bli en hållbar och säker installation.

Certifiering för din säkerhet: Våra montörer har genomgått samt klarat Pixiis cerifiering- och utbildningsmoduler av deras produkter. Detta göra att vi kan lämna fulla garantier och kan utföra godkänd service på anläggningen vid behov.

Rätt produktval: Genom väl utformade inköpsprocesser väljer vi ut material och produkter som vi kan stå för över tid. Vi har egna produktansvariga som gör tester och analyser innan vi släpper ut dessa till försäljning.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur Greenely och Pixii kan göra skillnad i ert hem.

Just nu!

Missa inte vårt erbjudande med Greenely. Genom att signar upp via denna länk bjuder vi på 12 månader utan månadsavgift. Ta chansen att sänka era elkostnader och optimera er elförbrukning med hjälp av Greenelys smarta energiapp.

Information

Fartygsgatan 15
261 35 Landskrona

Tel: 010-335 45 45
E-post: info@svensktbyggmontage.se

Org.nr: 556922-9072
VAT: SE556922907201

Företaget innehar F-skattsedel

Medlem i Svensk Solenergi och Företagarna

Följ oss